06 - 33 68 65 19 info@zzpd.nl

Werkruimte aan huis

Werkruimte aan huis ZZP’er

Bent u op zoek naar informatie over een werkruimte aan huis? Of kosten werkruimte aftrekbaar? Of een werkruimte thuis? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij leggen u graag de fiscale voordelen uit bij het gebruiken van een werkruimte aan huis of een werkruimte thuis! Er zijn verschillende tussen de kosten die aftrekbaar zijn voor de werkruimte werkgever en werkruimte werknemer. De onbelaste vergoeding zorgt ervoor dat de fiscale winst lager wordt en dat er minder belasting betaald wordt. Voor de zelfstandige ondernemers worden de onbelaste vergoedingen opgenomen in de aangifte inkomstenbelasting. Indien er sprake is van een B.V. dan zal de VPB belasting verlaagt worden.

Fiscale voordelen ZZP’er

Bij het kopen of huren van een werkruimte aan huis kunt diverse fiscale voordelen behalen. Bent u benieuwd naar deze voordelen? Wij leggen u de fiscale voordelen graag uit!

Graag verwijzen wij u door naar de onderwerpen Bedrijfspand huren of bedrijfspand in eigendom, indien u er met die informatie niet uitkomt kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Vergoeding thuiswerkplek

Verschillende werknemers vragen zich af of de Werkruimte thuis aftrekbaar is. De werkgever mag een maximaal bedrag vergoeden van € 1.815,– inclusief BTW. De thuiswerkplek mag eens per 5 jaar vergoed worden. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende eisen.