06 - 33 68 65 19 info@zzpd.nl

Over ons

ZZP dienstverlening

ZZPD is een ervaren en gespecialiseerd administratiekantoor in omgeving Hoorn.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ondersteunen van de ZZP-er die in de bouw, afbouw, installatie techniek of horeca werkzaam zijn. Wij zijn bekend met de wensen van de klant, de eisen die de belasting stelt en branche gerelateerde organisaties.

Onze doelstelling voor zzp’ers

Een van onze doelstelling als gespecialiseerd administratiekantoor is om de klant administratief te bevrijden ,zodat er meer tijd beschikbaar voor leukere en belangrijke activiteiten. Zoals uw familie, werk, studie en hobby. Daarnaast is vrijheid van handelen belangrijk, zodat de klant niet gebonden is aan langlopende contracten, softwareprogramma’s, adviseurs.
Bij ons staat de klant centraal, dus luisteren wij goed naar de wensen van de klant. Wij stellen oprecht interesse in zijn onderneming. Wij streven om een goede relatie op te bouwen voor een lange periode.

Onze voordelen voor zzp’ers

U bespaart veel kostbare tijd en energie. Vooral bespaart u in kosten, omdat deze veel lager liggen als het landelijke gemiddelde. Wij als boekhoudkantoor bieden de klant een vast pakket voor een vast en lage vergoeding per maand. De klant heeft zekerheid, controle en regelmaat. Bovendien komt de klant niet voor verrassingen te staan.

Onze kosten voor zzp’ers

Wij als boekhoudkantoor werken met vaste maandelijkse tarieven die 25 procent lager zijn dan het gemiddelde! De kosten zijn laag, maar het aanbod van diensten groot. Wij hebben daarom twee pakketten ontwikkelt. Het opstart pakket en het ZZP pakket. Verder zijn er natuurlijk ook extra diensten voor u. Het zijn vaste maandelijkse bedragen dus u komt niet voor verrassingen te staan.

Onze kracht

 1. Duidelijke afspraken
 2. Vaste lage tarieven
 3. Geen verrassingen
 4. Ondernemer krijgt meer tijd.

Specialisme voor zzp’ers in

 1. ZZP Boekhouder
 2. Jaarrekeningen
 3. IB aangifte
 4. Belastingen

De specialisatie als ZZP boekhoudkantoor ligt vooral bij zelfstandige ondernemers en kleine aannemers.
Met name de onderstaande:

 • Bouwvakkers
 • Massage salon
 • Kappers
 • Makelaar
 • Schoonheids specialisten
 • Sportstudio
 • Tuiniers
 • Horeca / Hotel