06 - 33 68 65 19 info@zzpd.nl

Kosten boekhouding ZZP

Wat zijn de kosten voor het verrichten van de boekhouding. Om dit te bekijken hoe dat in uw situatie is, hebben wij een OFFERTE MODULE BOEKHOUDING ontwikkeld. Via de ZZP ondernemersscan kunt u enkele vragen beantwoorden. De OFFERTE MODULE ADMINISTRATIE kan een goede indicatie geven van de KOSTEN BOEKHOUDING.

Vooraf weten wat de ZZP KOSTEN ADMINISTRATIE KANTOOR zijn

Wij werken met vaste tarieven zodat u duidelijk heeft en zekerheid over de uitgaven, de kosten boekhouding. Daarnaast Weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Vraag GRATIS een ZZP OFFERTE ADMINISTRATIE aan

Geen langdurige contract administratiekantoor

De overeenkomst met de klant kan met onmiddellijke ingang door beide partijen worden beëindigd ongeacht de reden. Op onze overeenkomst administratie kantoor, is het Nederlandse Recht van toepassing.

Extra Service naast VAST PAKKET ZZP boekhouding

Naast het vaste pakket kan de ondernemer vrijblijvend gratis gebruik maken van extra service boekhouding. Vraag gratis een offerte administratie kantoor aan

WAT KOST MIJN ADMINISTRATIE

Vast pakket werkzaamheden boekhoudkantoor

Er wordt een vaste vergoeding administratie overeengekomen voor een vast ZZP dienstenpakket. De hoogte van de vergoeding is gebaseerd op o.a.;
–       Aantal BTW aangifte ZZPér
–       Hoeveelheid algemene werkzaamheden boekhouder
–       Grootte van de boekhouding
–       Complexiteit boekhouding ZZPér

Automatische incasso

Het is mogelijk om gebruik te maken van automatische incasso.

Boekhouding in goede en boekhouder in slechte tijden

Ons doel is om de klant te begeleiden, de klant te adviseren en de boekhouding te doen ongeacht zijn situatie. Als uw bedrijfsactiviteiten toenemen, neemt het aantal facturen toe. Het verwerken van de boekhouding neemt meer tijd in beslag en de kosten boekhouding nemen toe. Dat geldt ook als uw ZZP bedrijfsactiviteiten afnemen. Dan nemen de Kosten administratie af!

Direct GRATIS een OFFERTE BOEKHOUDING