06 - 33 68 65 19 info@zzpd.nl

ZZP Beheer BV

Er zijn verschillende soorten Beheer BV’s die u als ZZP ondernemer kan oprichten bij de notaris. Het is van belang om te bepalen wat de doelstellingen zijn van de beheer BV. Meestal is het niet mogelijke om een beheer BV in de loop der tijd op een eenvoudige wijze aan te passen een nieuwe omstandigheden. Er zijn verschillende consequenties aspecten betreffende juridisch en belastingen.

Beheer BV onroerend goed

Voor het beheren van onroerend goed kan een ZZP beheer BV opgericht worden. Het separeren van het vastgoed van het privé vermogen en zakelijke activiteiten heeft verschillende positieve aspecten. De notaris kunt u daarover informeren. Daarnaast kunnen wij u begeleiden op het gebied van ZZP administratie beheer BV, Juridische aspecten ZZP beheer BV, belastingen beheer BV.

Moeder BV – Beheer BV overige ZZP BV

Een Beheer BV kan ook leiding geven, c.q. de aandelen beheren van andere BV. Dit wordt veelvuldig toegepast en heeft verschillende grote nadelen waarover wij u kunnen informeren. De BV’s die onder de Beheer BV vallen, hebben personeel in dienst, beheren panden en/of voeren andere activiteiten uit. De kans is aanzienlijk dat als er in 1 van de ZZP BV’s een probleem ontstaat, u alles kwijt raakt.

BV structuur – Beheer BV